Solvarmeanlæg - Ring til os for priser

Et solvarmeanlæg er en god alternativ løsning som supplement til eksempelvis olie, gas eller et stokerfyr, når hjemmet skal varmes op.

Vi klarer såvel montering som reparation af alle typer solvarmeanlæg.

God økonomisk løsning

Så længe, der er plads til anlægget mod syd samt plads til en varmtvandsbeholder i huset, kan alle få glæde af et solvarmeanlæg.

Om sommeren kan anlægget fungere alene, hvilket betyder, at der især på denne årstid er mange penge at spare energimæssigt.

Anlægget er ikke bare en solid økonomisk investering – det er også en løsning, der gavner miljøet, idet solens forureningsfri energi erstatter olie og gas, hvorved CO2-udslippet reduceres væsentligt.

Minimalt strømforbrug

Derudover har den varme eller det vand, der produceres via et solvarmeanlæg, et minimalt strømforbrug og kræver kun en pumpe.

Et solvarmeanlæg er typisk tjent ind på mellem 5 og 10 år og har en levetid på ca. 20 år.​

Roth solvarmeanlæg

Hos Skovlund VVS installerer vi blandt andet Roth solvarmeanlæg.

Med et Roth solvarmeanlæg får du et enkelt og effektivt solvarmesystem, der kan indstilles efter dine behov, og som ikke blot kan stå for over halvdelen af det varme brugsvand, men solvarmesystemet fra Roth kan også bidrage med en del af opvarmningen i huset.

Mange fordele med Roth solvarmeanlæg

Solvarmeanlægget fra Roth har en høj isolerende effekt, minimal vægt og en lang levetid, hvilket garanterer dig et solvarmesystem i højeste kvalitet med mange fordele.

Kontakt os for montering

Vi sørger for levering, montering og service på Roth solvarmeanlæg.

Kontakt os ved spørgsmål

Vi står ligeledes til rådighed på telefon 50 95 36 10, hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved et solvarmesystem fra Roth eller information om andre solvarmesystemer.

Skovlund VVS er din professionelle samarbejdspartner inden for solvarmeanlæg!

INDHENT TILBUD

Hvis du er interesseret i et tilbud pr. telefon, så kan vi ringe dig op til en god snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Find inspiration her

FIRMAINFORMATION

Skovlund VVS

CVR: 19874583

KONTAKT OS

ADRESSE

Krengerupvej 37
​5690 Tommerup