Medlem af TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE
Åbningstider: Man-Tors: 07-16 | Fre: 07-15
Previous slide
Next slide

Håndværkergaranti

Virksomheder, der er medlem af TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE, er omfattet af Håndværkergaranti, når de arbejder for private. Garantien sikrer, at en privat kunde, der indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får rettet det fejlbehæftede arbejde.
Håndværkets Ankenævn er sammensat af repræsentanter for både forbrugere og virksomheder. En dommer er upartisk formand for nævnet.

Håndværkergaranti dækker arbejde for op til 150.000 kroner inklusiv moms og dækker, selvom virksomheden, der skulle have udført arbejdet, er ophørt. Får kunden medhold i sin sag hos Håndværkets Ankenævn, udføres arbejdet af en anden virksomhed under ordningen.

Sådan er du sikret

Når din håndværker er dækket af Håndværkergaranti, kan du være tryg. Læs her hvorfor.

1. – Du er dækket for op til kr. 150.000,-
Skulle der opstå fejl og mangler ved udførelsen af arbejde for dig som privatperson, er du sikret for op til 150.000,- kr. pr. byggesag inklusiv moms.

2. – Du er sikret, selvom håndværkeren går konkurs
Skulle der opstå fejl og mangler ved udførelsen af arbejde for dig som privatperson, er du sikret for op til 150.000,- kr. pr. byggesag inklusiv moms.

3. – Du er sikret en uvildig afgørelse i Håndværkets Ankenævn
Håndværkets Ankenævn er et privat, ankenævn, der er godkendt af erhvervs- og vækstministeren. Nævnet består af en landsdommer som formand, en byretsdommer som næstformand, to repræsentanter for forbrugersiden og repræsentanter på virksomhedssiden. Ankenævnet er din sikkerhed for, at klager over en håndværker behandles uvildigt. Den gennemsnitlige sagsbehandlingstid ved ankenævnet er 6 måneder.
Læs mere om betingelserne for udbetaling af håndværkergaranti her.

Er uheldet ude?
Er du ikke tilfreds med det arbejde, du har fået udført? Læs, hvad du skal gøre i vejledningen “Sådan fungerer garantien“.

Brug for et uforpligtende tilbud? Ring til os nu og få en god snak